följ blogg.se på instagram 📷

Du har väl inte missat att vi på Blogg.se för första gången ska ha ett bloggpris. Och inte vilket som helst - utan det är till för ALLA BLOGGAR OAVSETT STORLEK! 
 
Vi finurlade länge på vilka kategorier vi skulle ha och kom till slut fram till följande: Årets blivande stjärnskott, årets budskap/inspiratör, årets fotobloggare, årets mat/bakbloggare, årets inredning/diy-bloggare, årets familjebloggare
 
 
Nu vill vi ha din hjälp! 
 cat movie movies you flirting GIF
 
Nominera de blogg.se-bloggarna som du inte kan få nog av och som du tycker förtjänar att bli hyllade. Här kan du läsa mer om tävlingen. Nästa steg är att vi kommer att ta fram fem bloggare inom varje kategori – och då får ni rösta fram vilka som ska vinna. 
 
 
Är du lika peppad som oss? In och nominera då för bövelen. Japp, vi skrev det. Bövelen. Och vi tar inte tillbaka det. Så viktigt tycker vi att det är att ni går in och nominerar till Bloggpriset 2017
 
 reaction happy excited reactions mrw GIF
 
 
Pöss! 
 
 
Psst. Ja, vi måste ha ett sånt här. Det har blivit en (högst ofrivillig) grej. Om ni har önskemål på vilka kategorier som vi ska ha med nästa år – så skriv det här nedan. Vi är ack så öppna för ris och ros ska ni veta. 
Host! Harkel. Menade inte att störa, men... du har väl stenkoll på att du kan följa Blogg.se på både Instagram📷 och Fejsbook?
Eftersom vi tycker #MeToo är en tagg som inte kan uppmärksammas nog mycket så har vi fixat en ny funktion just för den. Ni kan se alla inlägg som taggats med #metoo på startsidan. Se kolumnen till höger där pilen pekar! Klicka in på blogg.se och läs, även om det är upprörande som tusan så är det himla viktigt. 
 
 
 
 
 
 
Host! Harkel. Menade inte att störa, men... du har väl stenkoll på att du kan följa Blogg.se på både Instagram📷 och Fejsbook?

följ blogg.se på instagram 📷