Lista: 50 svenska bloggare att hålla ett extra öga på

Visst är det frustrerande när man vill hitta nya bloggar att följa men inte vet vart man ska leta?
But no worries, vi har samlat 50 riktigt grymma svenska bloggar inom olika kategorier som är värda att hålla ett extra öga på. Så nästa gång du har slut på bloggar i flödet men fortfarande är lässugen, klicka dig in på den här listan och låt dig inspireras! 
 
Har du någon blogg som du tycker är sådär riktigt bra som förtjänar att lyftas fram i rampljuset? Tipsa oss i kommentarerna eller på redaktionsmejlen redaktionen@blogg.se .

5 saker som nästan alla bloggare missar

Har du någonsin kikat in på en ny blogg men inte riktigt fått grepp om personen bakom den?
Precis när jag startade min praktik här på blogg.se så började jag fundera på vad jag tycker är viktigt när jag kikar in på en blogg.
 
Vad är det som behövs för att ge ett bra första intryck till nya läsare? Jag kom fram till att de här fem sakerna borde finnas på alla bloggares startsida. 
 
Vad får er att fastna för en blogg?
 
/ Rode, praktikant på blogg.se
 

Fem saker många gör fel varje dag

 
Här kommer ett gäng användbara tips till alla er lifehacks fantaster där ute. Nämligen saker som många av oss gör fel varje dag, men som man löser enkelt genom att använda sig av de här fem knepen.
 
Visste du till exempel att det faktiskt finns ett sätt att mäta hur mycket spagetti du behöver koka? Inte vi heller! Men det är sjukt smart.
 
Se lösningen plus resten av knepen genom att klicka här
 
/ Rode, praktikant på blogg.se